Dünya Kadınlar Günü'nde El Emeği Göz Nuru Sergisi - Son Dakika
Yerel

Dünya Kadınlar Günü'nde El Emeği Göz Nuru Sergisi

Dünya Kadınlar Günü\'nde El Emeği Göz Nuru Sergisi

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Kaymakamlığı bünyesinde açılan ve kadınların el becerilerini geliştirmeye yönelik kurslar veren Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerinin el emeği ürünlerinden oluşan serginin açılışı, Vali Enver Salihoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

08.03.2016 14:07

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Kaymakamlığı bünyesinde açılan ve kadınların el becerilerini geliştirmeye yönelik kurslar veren Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerinin el emeği ürünlerinden oluşan serginin açılışı, Vali Enver Salihoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Vali Salihoğlu, SODAM kursiyerlerine karanfil dağıtarak kursiyerlerin Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Daha sonra kurdele kesimiyle birlikte kursiyerlerinin el emeği ürünlerinin bulunduğu sergi salonuna geçildi.

Sergilenen ürünleri inceleyen Vali Enver Salihoğlu, ürünleri çok beğendiğini dile getirdi ve bu güzel ürünleri ortaya çıkaran kursiyerleri tebrik etti.

SODAM kursiyerleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı serginin açılışına, Vali Enver Salihoğlu'nun yanı sıra, Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan ve il müdürleri katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Kadınlar Günü'nde El Emeği Göz Nuru Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement