Dünyagöz Samsun Kadrosu Büyüyor - Son Dakika
Yerel

Dünyagöz Samsun Kadrosu Büyüyor

Dünyagöz Samsun Kadrosu Büyüyor

Dünyagöz Samsun Hastanesi hekim kadrosunu büyütmeye devam ediyor.

10.04.2015 20:58

Dünyagöz Samsun Hastanesi hekim kadrosunu büyütmeye devam ediyor.

Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun Karadeniz'e açılan kapısı olan Dünyagöz Samsun kadrosunu büyütmeyi sürdürüyor. Dünyagöz Samsun yeni kadrosuna kattığı Opr. Dr. Düriye İlbağa ve Opr. Dr. Talha Özdemir için İlkadım ilçesinde bulunan bir otelde tanıtım kokteyli düzenledi. Düzenlenen kokteylin açılış konuşmasını yapan Dünyagöz Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Tarık Sakoğlu, "Samsun'da 3,5 yıldır hizmet vermekteyiz. Biz, 7 gün 24 saat göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara dair sorunlara çözüm getirmek için hizmet vermektedir. Dünyagöz Türkiye'de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ülkesinden yılda yaklaşık 40 bin hastaya hizmet veriyor" dedi.

Dünyagöz'ün sürekli yenilenen eksiksiz teknolojiye sahip olduğunu söyleyen Dünyagöz Samsun Hastane Müdürü Gökçe Kaan Alan, "Dünyagöz Hastaneler Grubu sürekli eksiksiz teknolojisi ve uzman doktorlardan oluşan kadrosu ile dünyanın sayılı merkezleri arasında yer alıyor. Samsun'da en önemli şubeleri arasındadır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Opr. Dr. Düriye İlbağa ve Opr. Dr. Talha Özdemir, basın mensuplarına tanıtıldı. Tanıtım programı verilen yemeğin ardından sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünyagöz Samsun Kadrosu Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement