Dursunbey Belediyesinden Ev Temizliği Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Dursunbey Belediyesinden Ev Temizliği Hizmeti

Dursunbey Belediyesinden Ev Temizliği Hizmeti

Belediye Başkanı Bahçavan, "Belediyemiz tarafından her ay yaşlı vatandaşlarımızın, evlerinde düzenli olarak ev temizliği yapılmaya başlandı" dedi.

01.05.2014 11:48  Güncelleme: 11:15

Dursunbey Belediyesi, ilçede ihtiyaç sahibi yaşlı ve kimsesiz kişilere yönelik ev temizliği hizmeti başlatarak onların her türlü ihtiyacını karşılıyor.

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce "Sosyal devletin sosyal bir belediyesi olarak çalışıp fakirimize, garibimize, hasta, engelli kardeşlerimize ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden sahip çıkacağız" dediğini hatırlattı.

Seçimin ardından sosyal projeleri birer birer uygulamaya başladıklarını anlatan Bahçavan, belediye bünyesinde Sosyal Hizmetler Birimi oluşturduklarını bildirdi.

Bahçavan, bu birimde görevli çalışanların, ihtiyaç sahibi yaşlı ve kimsesiz kişilerin evlerini belirli periyotlarla temizlediğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bu projede, toplumumuzun temel taşlarından olan yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir nebze olsun destek olmak istedik. Belediyemiz tarafından her ay yaşlı vatandaşlarımızın, engelli kardeşlerimizin ve ihtiyaç sahibi arkadaşlarımızın evlerinde düzenli olarak ev temizliği yapılmaya başlandı. Dönemimizde sadece ilçemizin alt yapısı, üst yapısı, yolu, suyu ile uğraşmayacağız. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını imkanlarımız çerçevesinde karşılamaya çalışacağız. Ayrıca temizlik yapılan evlerdeki vatandaşlarımızın eşyalarını da yıkayıp ütüleyip teslim ediyoruz. Allah bizi utandırmadan inşallah görevlerimizden başarıyla çıkmamızı nasip eder."

Eskiyen eşyaları da yeniliyorlar

Birimde görevli Ramazan Filiz ise uygulama kapsamında halı, soba, koltuk, mutfak eşyası ve beyaz eşya gibi eskiyen malzemelerin yenilendiğini belirtti.

İhtiyaç sahiplerine teslim etmek üzere kullanılabilir durumda eşyaları kabul ettiklerini aktaran Filiz, "Eşya yardımı, gıda yardımı ve çeşitli yardımlarda bulunmak isteyen vatandaşlarımız 0 541 665 97 20 numaralı telefondan bize ulaşabilir" ifadesini kullandı. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dursunbey Belediyesinden Ev Temizliği Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement