Düsiad Vizyon Toplantısı Konuğu Okutur Oldu - Son Dakika
Yerel

Düsiad Vizyon Toplantısı Konuğu Okutur Oldu

Düsiad Vizyon Toplantısı Konuğu Okutur Oldu

Simit Sarayı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, “Hedefimiz ise dünyada en fazla mağazası olan bir Türk firması olmak istiyoruz.

20.02.2014 11:39

Simit Sarayı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, "Hedefimiz ise dünyada en fazla mağazası olan bir Türk firması olmak istiyoruz. Çünkü ülkeler artık topla tüfekle değil markaları ile fethediliyor" dedi.

Düzce Sanayici İş Adamları Derneği (DÜSİAD) tarafından düzenlenen Vizyon toplantıları sürüyor. DÜSİD Plazada gerçekleştirilen toplantının konuğu Simit Sarayı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur oldu.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan DÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Çakır, düzenlenen toplantımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ederek "Amacımız ülkemizin bayrağını en üst seviyeye taşımak adına yorulmadan yılmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Çakır, dünyanın küçük bir köy olduğunu belirterek "Çin'de üretilen bir oyuncak bugün bizim köyümüzde bir çocuğun elinde oynuyorsa dünya artık küçük bir köy" şeklinde konuştu.

Simit Sarayı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur simitçiliğin kolay bir iş olmadığını simidi dünyada daha fazla satabilmek adına haftanın 2-3 iş günü yurt dışına çıktığını söyledi.

Okutur, dünya ticaretine atılmak için tek yapılması gerekenin cesaret ve özgüven olduğunu bildirdi.

Ticareti bir kar topuna benzeten Okutur, "Ticaret bir kar topu gibidir hareket ettirirseniz büyür. Büyürken de dikkat etmeniz lazım önünüze bir ağaç ve kaya çıkabilir" dedi.

Okutur, ticaret hayatında projelerin çok çabuk faaliyete geçmesi gerektiğini işaret ederek 3-4 yıl içinde artık projenin bir değerinin kalmadığını bildirdi.

Haluk Okutur, "Simitçilik yapmaya başlamadan önce bir çalışma yaptım ve insanların en az parayla en çok neyi aldıklarını sıraladım. İkinci sırada simit geliyordu bundan yola çıkarak 2002 yılında bu çalışmayı başlattım. 2002 yılında 1 mağaza 4 çalışan ila başladığım ticaret hayatımda bugün 300 mağaza, 6 bin çalışana ulaştık. Hedefimiz ise dünyada en fazla mağazası olan bir Türk firması olmak istiyoruz. Çünkü ülkeler artık topla tüfekle değil markaları ile fethediliyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır tarafından Simit Sarayı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur'a teşekkür plaketi verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düsiad Vizyon Toplantısı Konuğu Okutur Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement