Düzce Barosu Haince Saldırıları Kınadı - Son Dakika
Yerel

Düzce Barosu Haince Saldırıları Kınadı

Düzce Barosu Haince Saldırıları Kınadı

Düzce Baro Başkanı Av. Ali Dilber, Düzce Barosu ve avukatları olarak Suruç’ta gerçekleştirilen katliamı ve Adıyaman’da askerlere yapılan saldırıyı lanetlediklerini söyledi.

22.07.2015 10:26

Düzce Baro Başkanı Av. Ali Dilber, Düzce Barosu ve avukatları olarak Suruç'ta gerçekleştirilen katliamı ve Adıyaman'da askerlere yapılan saldırıyı lanetlediklerini söyledi.

Av. Dilber yaptığı açıklamada "Bizi birbirimize düşürmek ve toplumda kaos çıkarmaya çalışan bu terör saldırıları, Türkiye'yi demokratikleşme hedefinden çevirmemelidir. Çözüm; açık, şeffaf, katılımcı, çoğulcu, insan haklarına dayalı bir sistemi işler kılmaktır. 77 milyon yurttaşımızın böylesine trajik olaylar karşısında kenetlenerek provokatörlerin oyunlarını boşa çıkaracağına inanıyoruz. Suruç'taki saldırıda ölen vatandaşlarımıza ve Adıyaman'da görevi başında şehit edilen Başçavuşumuza Allah'ü tealadan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, saldırıların arkasındaki faillerin bulunmasını, teröre zemin hazırlayan her türlü söylem, politika ve uygulamadan uzak durulmasını talep ediyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Barosu Haince Saldırıları Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement