Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Keşan ilçesinde 22 ton cam şişe toplandığı bildirildi.

12.02.2015 09:02

Keşan ilçesinde 22 ton cam şişe toplandığı bildirildi.

Keşan Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin çevre sağlığı ve dönüşüm konularına önem verdiği belirtildi.

Kentin birçok yerine cam toplama kumbarası yerleştirildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Keşan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nce konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Keşan'ın 60 çeşitli noktasına yerleştirilen cam kumbaralarından son 20 günde 4.5 ton cam şişe toplandığı açıklandı. Firma ile yapılan sözleşme ile belediye sınırları içerisinde seçilen bölgelerde, kullanılmış cam ambalajların kaynağında evsel ve ambalaj atıklarından ayrı toplanması ve değerlendirilmesi işlemlerinin, kalıcı bir yerel yönetim uygulamasına dönüştürülmesi amaçlanıyor."

-Belediye Başkanı Özcan'dan hasta ziyareti

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, tedavisine devam edilen esnaf Celali Durmaz'ı ziyaret etti.

Özcan, Durmaz'ın evinde ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşın ve esnafın sağlığının her şeyin üzerinde olduğunu söyledi.

Keşan Belediyesi'nin vatandaşlar için sadece bir yönetim kurumu olmadığını ifade eden Özcan, birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşmaya Keşan ruhunu yaşatmaya devam edeceklerini kaydetti.

Durmaz da ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

-Keşan'daki toptan su satış yerleri denetlendi

Keşan ilçesindeki toptan su satış yerleri denetlendi.

Keşan Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediye ve ilçe sağlık müdürlüğü ekiplerinin ilçede su satışı yapan iş yerlerinde çeşitli incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Depolarda ve perakende su satışı yapan iş yerlerinde hijyen kontrolü yapıldığı ifade edilen açıklamada, yetkililerin bu tür kontrollere devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement