Elmalı Myo'da Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Elmalı Myo'da Mezuniyet Coşkusu

Elmalı Myo\'da Mezuniyet Coşkusu

2014 eğitim ve öğretim yılı, mezuniyet töreni ile tamamlandı.

07.06.2014 11:28

2014 eğitim ve öğretim yılı, mezuniyet töreni ile tamamlandı.

Elmalı Kaymakamı Mehmet Murat Çekmen, Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Garnizon Komutanı Kürşat Şenol, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Özlüoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Mutlu, MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Halil Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akalın, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen mezuniyet törenin açılış konuşmasını mezun öğrenciler adına Mustafa Turna yaptı.

MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Halil Demir ise yaptığı konuşmada, bu yıl 20'nci mezuniyet coşkusunu yaşadıklarını belirterek, "Maneviyat, tarih ve kültürel açıdan zengin bir ilçe olan Elmalı'ya yaraşır bir şeyler üretmeye çalışarak, ilçeyi en iyi şekilde temsil etme çabasındayız. Ülkemizin hemen her köşesinden gelen öğrencilerimiz, gittikleri yerlerde Elmalı'nın fahri temsilcileri olacaklardır" dedi.

Belediye Başkanı Ümit Öztekin konuşmasında teknik elamanların önemine değinirken, Kaymakam M.Murat Çekmen ise Elmalı MYO'nun ilçeye önemli katkılar koyduğunu vurgulayarak, "Tarıma ve diğer sektörlere yönelik yapılan panel ve seminerlerle farklılıklar oluşturulmaya çalışılıyor. Yine organize edilen müzik, tiyatro gibi kültürel aktiviteler önemli faaliyetler arasındadır. MYO, eğitimin yanında ekonomik anlamda da büyük katkılar sağlamaktadır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ve diğer mezunlara teşekkür belgeleri verildikten sonra, tören öğrencilerin keplerini fırlatmaları ile son buldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elmalı Myo'da Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement