Emekli Personellere Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Emekli Personellere Veda Yemeği

Emekli Personellere Veda Yemeği

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, uzun yıllar Fen İşleri Müdürlüğü biriminde hizmet eden ve yakın dönemde emekliye ayrılan 2 personelin veda yemeğine katıldı.

12.12.2016 11:06

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, uzun yıllar Fen İşleri Müdürlüğü biriminde hizmet eden ve yakın dönemde emekliye ayrılan 2 personelin veda yemeğine katıldı.

Garaj Amirliği içerisinde düzenlenen yemeğe Başkan Mustafa Turgut'un yanı sıra başkan yardımcıları Ömer Savar ve Mehmet Kafes, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve başkan yardımcısı Ersin Servi ile yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve belediye personelleri katıldı.

Belediyede uzun yıllar özveriyle emek veren personeline teşekkür eden Başkan Mustafa Turgut, "Bizler birlikte geçirdiğimiz yıllar içinde başarılı hizmetler yaptık. Elimizin değmediği hiçbir mahalle ve sokak kalmadı. İlçemiz ve mahallelerimiz bugün adından söz ettirebiliyorsa bunda siz emekçilerinde katkısı oldukça büyük. Mahallelerde, caddelerde, sokaklarda ve atölyelerde çalıştınız. Silifkelilerin duasını aldınız. Herkesin bir görevi vardı ve herkes görevini layığı ile yaptı. Hepimizin tek paydası kentimizi daha yaşanılır bir şehir haline getirmek. Sizlerin hizmetleri her zaman hatırlanacak ve bizler en ufak bir bilgi noksanlığına veya endişeye düştüğümüzde yine sizlerin tecrübelerinden istifade edeceğiz. Mesai arkadaşlarımızın emekliliğe ayrılmalarından dolayı mutluyuz. Allah bizlere de böyle onurlu ve güzel bir şekilde emekli olmayı nasip etsin. Bugüne kadar ki gayretli çalışmalarınız dolayısıyla sizleri kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte uzun ömürler diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Turgut, konuşmasının ardından emekli olan personelleri Durali Oğuz ve Zeki Ünal'a yapmış oldukları hizmet ve başarılarından dolayı plaket takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Personellere Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement