Emet Termal'de Geleneksel Personel Gecesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Emet Termal'de Geleneksel Personel Gecesi Yapıldı

Emet Termal\'de Geleneksel Personel Gecesi Yapıldı

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Karaderili Şirketler Grubuna bünyesinde bulunan Emet Termal Resort Otel'de, geleneksel iftar ve personel gecesi yapıldı.

26.07.2014 12:10

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Karaderili Şirketler Grubuna bünyesinde bulunan Emet Termal Resort Otel'de, geleneksel iftar ve personel gecesi yapıldı.

Otel restaurantında yapılan geceye tesis personeli ve aileleri katıldı. Gecede yılın örnek personeli seçilen, bulaşıkçı Halil çalışkan ve bahçıvan Bilal Gümüşçay 'a başarılarından dolayı, tesis müdürü Mesut Terziler tarafından altın hediye edildi. Gecede ayrıca yapılan çekiliş sonunda 25 personele içinde büyük Atatürk tablosunun da bulunduğu çeşitli hediyeler verildi.

Gecede bir konuşma yapan otel müdürü Mesut Terziler; İçinde bulunduğumuz sektör hizmet sektörü, tüm personel olarak her zaman güler yüzlü olmalıyız. Bu nedenle personelimiz yapılan sosyal aktivelerle her zaman dinç ve mutlu etmeye çalışıyoruz. Çünkü onlar mutlu olursa, müşterilerimizde her zaman mutlu olacaktır. Tüm personelimi yaptıkları başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyorum"dedi.(MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emet Termal'de Geleneksel Personel Gecesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement