Yenişehir'de Lösemi Hastası Nazan'a Karnesi Evinde Verildi - Son Dakika
Yerel

Yenişehir'de Lösemi Hastası Nazan'a Karnesi Evinde Verildi

Yenişehir\'de Lösemi Hastası Nazan\'a Karnesi Evinde Verildi

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, bir yıldan bu yana lösemi tedavisi gördüğü için okula gidemeyen Nazan Nari'ye karnesi evinde verildi.

24.01.2014 15:18  Güncelleme: 15:20

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, bir yıldan bu yana lösemi tedavisi gördüğü için okula gidemeyen öğrenciye karnesi evinde verildi.

Sünnetçioğlu Orta okulu 6. sınıf öğrencisi Nazan Nari'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, Şube Müdürü Hüseyin Hacıoğlu ve Okul Müdürü Aşir Ovalı karnesini evinde verdi. Bir yıldan bu yana tedavisi sebebiyle okula gidemeyen Nari'ye eğitimin evinde verildiğini belirten Şeker, "Biz bugün karne heyecanını yaşasın istedik. Kızımızın karnesini kendisine evinde verdik" dedi.

Milli mğitim olarak bu tür hastalıkları olan öğrencilere evde eğitim verildiğinin altını çizen Şeker, "Bize raporları ile müracaat etsinler, bu evlatlarımıza eğitimi evlerinde verelim" diye konuştu.

Nazan Nari'nin öğretmeni Tuğba Öztürk, Nazan'ın çok zeki bir öğrenci olduğunu belirterek, "Gerçekten son derece başarılı bir öğrenci. Bu dönem takdir almayı hak etti. Ona öğretmenlik yapmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Aysun-Ahmet Nari çifti, kızlarının 1 yıl önce rahatsızlandığını belirterek, "Eğitimini yarım bırakmak durumunda kaldık. Durumu öğrenen okul müdürümüz bizimle çok ilgilendi ve evde eğitimlere başlandı. Bugün karne heyecanını bize yaşattıklarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz. Kızımızın tedavisi şu an Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde devam ediyor. Tedavi iyi gidiyor. 1 yıl daha devam edecek olan tedavinin ardından 5 yıl da takip süresi var. Hastalığı inşallah atlatacağız" şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, Nazan Nari'ye karne ve takdir belgesinin yanı sıra çeşitli hediyeler de verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir'de Lösemi Hastası Nazan'a Karnesi Evinde Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement