Engelli 5 Vatandaş Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Engelli 5 Vatandaş Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu

Engelli 5 Vatandaş Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu

Birleşen Engelliler Derneği Konya İl Temsilciliği tarafından çeşitli rahatsızlıkları bulunan 5 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıldı.

15.02.2014 14:53

Birleşen Engelliler Derneği Konya İl Temsilciliği tarafından çeşitli rahatsızlıkları bulunan 5 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıldı.

Derneğin İl Temsilciliğinde gerçekleştirilen dağıtım programında konuşan Birleşen Engelliler Derneği İl Temsilcisi Hacı Ahmet Duran, "Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşıladığımız zaman biz bunun mutluluğunu daha fazla yaşıyoruz. Konyalılar ve basın mensubu kardeşlerimizin desteğini alarak devamını düzenli olarak sürdüreceğiz. Sadece engelli kardeşlerimiz değil, yardıma muhtaç gariban yoksul kardeşlerimizle onların da gıda, kıyafet gibi ihtiyaçlarını Allah'ın izniyle karşılayacağız" dedi.

Her ayın başında sandalye dağıtacaklarını da ifade eden Duran, "Ayın 2'sinde yardım amaçlı halka açık konser düzenleyeceğiz. Halktan bir şey talep etmiyoruz. Sadece engelli vatandaşların dertleri halkın görmesini istiyoruz" diye konuştu.

Dernek Başkanı Duran ve dernek yetkilileri konuşmaların ardından çeşitli rahatsızları bulunan engelli 5 kişiye tekerlekli sandalyelerini dağıttı.

Cilt kanseri nedeniyle görme engelli olan Mehmet Nuri Uğur, tekerlekli sandalyesine kavuştuğunu belirterek, "Cenabı Allah bu derneğin yetkililerinden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizim dualarımızla onlar da mutlu olurlar. Cenabı Allah onlara cenneti nasip eder. Gözüm görmüyor ama ne olur diyorum Allah gönderiyor. Allah bin kat razı olsun" diye konuştu.

Görme engelli eşine verilen tekerlekli sandalye için dernek yetkililerine teşekkür eden Saadet Uğur ise, "Yetkililer bana çok yardımcı oldu. Ben bunu yürütemiyordum ama tekerlekli sandalye sayesinde çok iyi olacak" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli 5 Vatandaş Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement