Engelliler Kermesine Elbise Desteği - Son Dakika
Yerel

Engelliler Kermesine Elbise Desteği

Engelliler Kermesine Elbise Desteği

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde TEK Ortaokulu’nun 3-A ve 4-B şubesi öğrencileri, öğretmenleri Filiz Koç ve Gülistan Yılmaz ile birlikte Engelliler Deneği tarafından açılan kermesi ziyaret ederek giysi yardımında bulunup, eşya satın aldı.

07.03.2014 09:59

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde TEK Ortaokulu'nun 3-A ve 4-B şubesi öğrencileri, öğretmenleri Filiz Koç ve Gülistan Yılmaz ile birlikte Engelliler Deneği tarafından açılan kermesi ziyaret ederek giysi yardımında bulunup, eşya satın aldı.

TEK Ortaokulu Müdürü Yusuf Özdemir, Okul Aile Birliği Başkanı Nurcan Kocaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Sevil Kösemehmetoğlu, Sevda Başaran Gündüz, Zeliha Akyıldız ve Taner Özden'in de katıldığı ziyarette, 3-A şubesi ve 4-B şubesi öğrencileri, Engelliler Derneği tarafından Özerler Mahallesi, Kemal Kendi Caddesi üzerinde açılan kermesi ziyaret ederek evlerinden getirdikleri giysileri bağışladı. Öğrenciler ayrıca kermesten alış veriş yaparak, Derneğe destek oldu.

Engelliler Derneği Başkanı Ömer Dağ, öğrencilerin örnek hareketinden dolayı Okul Müdürü Yusuf Özdemir, sınıf öğretmenleri Filiz Koç ve Gülistan Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Nurcan Kocaman ve yönetim kurulu üyeleri ile öğrencilere teşekkür etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Kermesine Elbise Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement