Ergani'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Ergani'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Ergani\'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda Ergani ilçesinde birinci, ikinci ve üçüncü olan 8. sınıf öğrencileri, okul idarecileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Kaymakam Erdinç Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

14.08.2014 12:20

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda Ergani ilçesinde birinci, ikinci ve üçüncü olan 8. sınıf öğrencileri, okul idarecileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Kaymakam Erdinç Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

TEOG'da Ergani ilçesinde derece yapan Namık Kemal İmam Hatip Okulu'ndan Cemal Aslan, İnkılap Okulu'ndan Özge Nur Sönmez ve Cahit Sıtkı Tarancı Orta Okulu'ndan Cansu Salık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atabey ve okul müdürleri Kaymakam Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Yılmaz, sınavda başarılı olan öğrencileri çeyrek altın ile ödüllendirdi. Yılmaz, sınavın bu yıl okul bazında değerlendirildiğine işaret ederek, "6 branşta okullarımızın durumu çözümlendi ve okullarımız büyük başarılar gösterdiler. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca anne, babalarını ve böyle evlatlar yetiştirdikleri için, öğretmenlerinin de böyle başarılı bir öğrenci yetiştirdikleri için ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yılmaz, anne ve babalarının tercihler sırasında fazla müdahale etmemelerinin daha doğru olacağını belirterek, öğrencilerin istediği branşı ya da okul seçmek imkanlarının olması gerektiğini söyledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ergani'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement