Erzurum'daki Bıçaklı Kavga Davasında Karar - Son Dakika
Yerel

Erzurum'daki Bıçaklı Kavga Davasında Karar

Erzurum\'daki Bıçaklı Kavga Davasında Karar

Şehirlerarası otogarda "tuvalet" yapma yüzünden çıkan kavgada, iki kişiyi bıçakla yaralayan 2 sanık, 10'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

24.05.2013 17:49

Şehirlerarası otogarda "tuvalet" yapma yüzünden çıkan kavgada, iki kişiyi bıçakla yaralayan 2 sanık, 10'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında, tutuklu sanıklar Vedat Çeliker ve Emre Onur Taşar ile avukatları hazır bulundu.

Sanık Çeliker son savunmasında, kavgada kendini savunduğunu, öldürme kastının olmadığını, olaydan pişmanlık duyduğunu belirterek, beraatını istedi.

Taşar da savunmasında, kavga ettikleri kişilerin otogara alkollü geldiğini, tuvalet ihtiyaçlarını ayak üstü giderdiklerini, bunun için uyardıklarını söyledi.

Bunun üzerine, müşteki Cihat Buliç ve Abdulhadi Dursun ile Çeliker arasında başlayan kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada gözaltına alındığını öne süren Taşar, tahliyesini talep etti.

Mahkeme Başkanı Okan Akar, Çeliker ve Taşar'ı "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 10'ar yıl hapis cezasına çarptırdı.

-Olay-

Kayseri'ye otobüs bileti almak için 31 Ocak 2012'de Erzurum Şehirlerarası Otogarı'na giden Buliç ve Dursun, "tuvalet" yapma yüzünden Çeliker ve Taşar ile kavga etmiş, olayda Buliç ve Dursun bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. - ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'daki Bıçaklı Kavga Davasında Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement