Eş Başkanlardan Ramazan Mesajı - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlardan Ramazan Mesajı

Eş Başkanlardan Ramazan Mesajı

Bitlis Belediyesi eş başkanları Hüseyin Olan ve Nevin Daşdemir Dağkıran, Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladılar.

06.06.2016 08:56

Bitlis Belediyesi eş başkanları Hüseyin Olan ve Nevin Daşdemir Dağkıran, Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladılar.

Belediye eş başkanları yayımladıkları ortak mesajda, Ramazan ayının tüm güzellikleri içerisinde barındırdığını ifade ettiler. Bitlis Belediyesi eş başkanları, Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşlik duygularının pekiştiğini belirttiler. Eş başkanlar, "Ramazan ayı, bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular oluşturmaktadır. 11 ayın sultanı olan bu ay, Müslüman alemi tarafından özlemle beklenen bir aydır. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu kutsal ay, mağfiret, bolluk ve bereket ayıdır. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi'ni barındıran Ramazan ayı, mucizelerle dolu bir aydır. İslam dini sosyal hayata ve sosyal dayanışmaya önem veren bir dindir. Mübarek Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve tüm İslam aleminde oluşturduğu birleştirici gücün, dünyada ve bölgemizde barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması en büyük arzumuzdur. Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı Ramazan ayını ferdi sorumluluklarımızın yanında toplumsal sorumluluklarımızın yerine getirilmesine sebep olan rahmet, bereket ve bolluk ayı olarak idrak etmeliyiz. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, beraberliğin ve hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayının idrak edilmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz" dediler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eş Başkanlardan Ramazan Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement