Esogü Eğitim Fakültesi 2016 Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Esogü Eğitim Fakültesi 2016 Mezunlarını Verdi

Esogü Eğitim Fakültesi 2016 Mezunlarını Verdi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi, ESOGÜ Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.

12.07.2016 16:02

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi, ESOGÜ Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törenle 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.

Tören Eğitim Fakültesi mezunlarından ESOGÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Enes Kaya'nın konuşmasıyla başladı. Daha sonra mezunlar adına fakülte birincisi Şükrü Dutar bir konuşma yaptı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Turan, öğretmenliğin bir ideal mesleği olduğunu belirtirken, mezunlardan hayatları boyunca öğrenmeyi prensip edinmelerini ve çok çalışmalarını istedi. Mezunlara her zaman öğrencileri ve Türkiye'nin üstün yararını ön planda tutmalarını öğütleyen Prof. Dr. Selahattin Turan, hepsinin başarılı birer öğretmen olacağına inancının tam olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Selahattin Turan mezunlara kendilerini yetiştiren anne-babalarını yaşlandıklarında da ihmal etmemelerini öğütleyerek sözlerini tamamladı.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen mezunlara 45 yıllık geçmişiyle köklü bir eğitim kurumu olan ESOGÜ'de almış oldukları eğitime güvenmeleri çağrısında bulundu ve ileride ESOGÜ mezunu olmanın bir ayrıcalık olduğunu daha iyi anlayacaklarını söyledi. Genç ve dinamik bir kadroya sahip ESOGÜ Eğitim Fakültesi'nde, öğretmenliğin ülkemiz ve insanlığın geleceği açısından taşıdığı önemin bilinciyle öğretmen yetiştirildiğini belirten Prof. Dr. Hasan Gönen, mezunlara seslenerek artık 4 yıl boyunca edindikleri birikimi uygulamaya dökmelerinin zamanının geldiğini söyledi. Üniversite olarak Eğitim Fakültesi için yeni bir anlayışla önemli projeler başlattıklarını belirten Prof. Dr. Hasan Gönen, Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu ve Eğitim Fakültesi Kompleksi'nin bu anlayışla tasarlandığını kaydetti. Prof. Dr. Hasan Gönen birkaç yıl sonra lisansüstü eğitim için tekrar ESOGÜ'ye gelecek mezunların bambaşka bir fakülte ile karşılaşacaklarını söyledi. Mezunlara geleceğin Türkiye'sini inşa etmeye aday olduklarını söyleyen Prof. Dr. Hasan Gönen, ESOGÜ'de edindikleri bilgi, beceri ve değerlerle Eğitim Fakültesi mezunlarının ülkemiz ve insanlığa büyük hizmetler sunacaklarına inandığını ifade etti. Tüm mezunların milli ve manevi değerlerini koruyarak ve çevreleriyle karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurarak hayatta başarılı olacaklarına olan inancını ifade eden Prof. Dr. Hasan Gönen, mutlu ve başarılı bir hayat dilediği mezunları yolları ve bahtlarının açık olması temennisiyle uğurladı.

Konuşmaların ardından bölümlerini dereceyle bitiren mezunlara başarı belgeleri verildi. Daha sonra Dekan Prof. Dr. Selahattin Turan fakülte birincisi Şükrü Dutar'a başarı belgesini takdim etti. Sonrasında tüm mezunlara mezuniyet belgeleri verildi. Tören keplerin topluca havaya atılmasıyla sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Eğitim Fakültesi 2016 Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement