Espiye Belediyesi'nin Su ve Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Espiye Belediyesi'nin Su ve Yol Çalışmaları Sürüyor

Espiye Belediyesi\'nin Su ve Yol Çalışmaları Sürüyor

Giresun'un Espiye Belediyesi'nin şehir merkezi ve mahallelerde parke döşeme, asfalt kaplama ve betonlama çalışması devam ediyor.sokaklarda başlattığı parke döşeme,yol genişletme, asfalt kaplama ve betonlama çalışmalarını hava şartlarının iyi...

04.01.2013 13:45

Giresun'un Espiye Belediyesi'nin şehir merkezi ve mahallelerde parke döşeme, asfalt kaplama ve betonlama çalışması devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili Ersin Bahadır, yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin, şehir merkezi,Adabük ve Karadere

mahalleleri ve buralara bağlı cadde ve

sokaklarda başlattığı parke döşeme,yol genişletme, asfalt kaplama ve betonlama çalışmalarını hava şartlarının iyi gitmesi nedeniyle devam ettiğini söyledi.

İlçe merkezinde en acil sorunlardan birisi olan içme suyu şebekesinin bir an önce bitirilmesi için yoğun çaba sarf edildiğini kaydeden Bahadır, Adabük mahallesinde yol genişletme, çakılama ve Karadere mahallesinde ise, büz döşeme çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

İmkanları dahilinde ilçeye en güzel hizmeti sunmaya gayret ettiklerini ifade eden Bahadır, "Buradaki çalışmalarımız bitirildiğinde bu yöndeki çalışmalarımız öncelik sırasına göre diğer cadde ve sokaklarda devam edecektir" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Espiye Belediyesi'nin Su ve Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement