Eto'dan Kaymakam Erguvan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eto'dan Kaymakam Erguvan'a Ziyaret

Eto\'dan Kaymakam Erguvan\'a Ziyaret

Balıkesir'in Edremit Ticaret Odası (ETO) Yöneticileri, ilçenin yeni Kaymakamı Abdulhamit Erguvan'ı makamında ziyaret etti.

05.09.2013 16:53

Balıkesir'in Edremit Ticaret Odası (ETO) Yöneticileri, ilçenin yeni Kaymakamı Abdulhamit Erguvan'ı makamında ziyaret etti.

ETO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aynur, ETO Meclis Başkanı Necati Uytun ve yöneticilerden oluşan heyet, ilçeye yeni tayin olan Kaymakam Abdulhamit Erguvan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. ETO Yöneticileri, Kaymakam Erguvan'a ilçedeki ticari gelişmeleri anlatarak genel bilgiler verdi. Başkan Aynur, Edremit'in zeytin ve zeytinyağı cenneti olduğunu söyleyerek, zeytinliğin gelişmesi ve sorunları ile ilgili çalışmalar yürüttüklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Erguvan ise, "Edremit güzel bir ilçe. Beldeleri ve köylerini de kattığımızda dünyanın eşsiz mekanları ve tarihi ile göz kamaştırıyor. Bu ilçeyi el birliğiyle sorunsuz bir hale getirmek için zaman harcayacağız. Edremit'in ticareti de önemli bir konu. Sizleri de görevlerinizde başarılar diliyorum. Kaymakamlık makamı olarak üzerimize düşen her türlü katkıyı sağlayacağımızdan emin olunuz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eto'dan Kaymakam Erguvan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement