Eto Üyelerine "Dış Ticaret" Semineri - Son Dakika
Yerel

Eto Üyelerine "Dış Ticaret" Semineri

Eto Üyelerine "Dış Ticaret" Semineri

Eskişehir Ticaret Odası’nda (ETO), Ekonomi Bakanlığı ve Uludağ İhracatçılar Birliği’nin işbirliği ile üyelere yönelik “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.

23.05.2014 14:30

Eskişehir Ticaret Odası'nda (ETO), Ekonomi Bakanlığı ve Uludağ İhracatçılar Birliği'nin işbirliği ile üyelere yönelik "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" düzenlendi.

ETO Meclis Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan ETO Yönetim Kurulu Sayman üyesi Ahmet Zeyrek, ticarette artık dengelerin değiştiğini ve ihracat yapmak isteyen tüccar ve sanayicilerin bilgi bakımından donanımlarını artırması gerektiğini söyledi.

Bakanlık tarafından ihracat yapmak isteyenlere hem maddi destek hem de bilgilendirme seminerleri verildiğini kaydeden Zeyrek, Türkiye'yi 2023 hedeflerine tüccar ve sanayicilerin ulaştıracağını, bu yüzden de ihracatın büyük önem taşıdığını kaydetti.

Daha sonra Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı İnci Selin Bal ve Uzman Yardımcısı Başak Çeçen Ekonomi Bakanlığı'nın vizyonu ve faaliyetleri hakkında kısaca bilgi verip, bakanlığın uyguladığı hibe ve teşvikleri katılımcılarla paylaştı. Ayrıca Eximbank Ankara Bölge Müdürü Funda Baydar gerçekleştirmiş olduğu sunumda Eximbank'ın ihracatçı firmalara uyguladığı kredi ve sigorta imkanları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eto Üyelerine 'Dış Ticaret' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement