Evranspor Okçuluk Kulübünden Mersin Çıkartması - Son Dakika
Yerel

Evranspor Okçuluk Kulübünden Mersin Çıkartması

Evranspor Okçuluk Kulübünden Mersin Çıkartması

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kırşehir Evranspor Kulübü tarafından ortaklaşa hazırlanan proje çerçevesinde, kurs gören öğrenciler Mersin'e çıkarma yaptı.

07.01.2014 12:10

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kırşehir Evranspor Kulübü tarafından ortaklaşa hazırlanan proje çerçevesinde, kurs gören öğrenciler Mersin'e çıkarma yaptı.

2013 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Evran Spor Sağlık Kültür Turizm Kulübü Derneği tarafından yürütülen "Kırşehir'de Gençler Ata Sporu Okçuluk Öğreniyor" projesi kapsamında, yüz kursiyer Mersin Okçuluk Okulu'na ziyaret gerçekleştirdi.

Proje kapsamında 2 gün süreyle Mersin'e ziyaret gerçekleştiren Evranspor Okuçuluk Okulu öğrencileri, Mersin Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Aytekin Ataş tarafından karşılandı. Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait okçuluk tesislerinde ok fırlatan kursiyerler, burada Mersinli okçularla tanışma fırsatı buldu. Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salman Malkoç'ın da ev sahipliği yaptığı ziyarette, Proje koordinatörü tarafından Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş'in selamı iletilerek, Mersin İl Müdürü Salman Malkoç'a akıllı pekmez hediye edildi. Yine Evranspor Okçuluk Okulu Hocası Yahya Ulaş tarafından da Mersin Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Aytekin Ataş'a ziyaret anısına akıllı pekmez hediye edildi.

Mersin Okçuluk Okulu'na ziyaret programına katılan öğrencilere Mersin'in tarihi ve turistik mekanları gezdirilirken kız kalesi, astım mağarası, cennet ve cehennem mağaraları ziyaret edildi.

Mersin'e yapılan ziyaret süresince, hem tarihi ve turistik mekanların gezilmesi hem de okçuluk okullarında yapılan incelemeler sırasında son derece eğlenceli anlar yaşayan Kırşehirli okçular, 2 gün süren ziyaret sonrasında hafta sonu Kırşehir'e döndüler. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evranspor Okçuluk Kulübünden Mersin Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement