Feridun Kunak, Burdurluları Muayene Etti - Son Dakika
Yerel

Feridun Kunak, Burdurluları Muayene Etti

Feridun Kunak, Burdurluları Muayene Etti

Burdur Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Sağlık Akademi Projesi Eğitim Programı kapsamında televizyonun sevilen sağlıkçısı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof.Dr.Feridun Kunak, akademi öğrencilere ders verdi.

25.10.2013 19:59

Burdur Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Sağlık Akademi Projesi Eğitim Programı kapsamında televizyonun sevilen sağlıkçısı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Feridun Kunak, akademi öğrencilere ders verdi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde gerçekleşen Sağlık Akademi 2013-2014 Eğitim Dönemi kapsamında düzenlenen ilk ders saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sağlık Akademi'nin açılış konuşmasını yapan Burdur Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sırrı Şenbayram, "Bugün bizler açısından bir hayalin gerçekleştiği bir gündür. Yaklaşık iki yıl önce ekip arkadaşlarımızla birlikte Sağlık Akademi'yi düşünürken birbirimizle bir hayal kurmuştuk. Hayalimizde binlerce kişinin ilgi gösterdiği, dünyaca bilinen ve halkımızın sevgisini kazanmış değerli hocalarımızın, halkımızla buluştuğu, tıklım tıklım salonları ve aldıkları bilgilerle Burdur'umuzun değerli insanlarını yüzlerini düşlemiştik. Burdur'un ücra bir köyünden gelen Fatma teyzemiz, Feridun hocamız gibi, halkımıza mal olmuş hocalarımıza sorularını sorsun, onlarla konuşabilsin istedik. Bu hayalimizin yıllarca sürmesini istedik. Çok şükür, Sağlık Akademisinin 2. yılındayız. Devamlılığı olan bir proje yaptığımız için son derece mutluyuz" dedi.

Sağlık Akademisi'ne 2012 yılında 6 bin vatandaşın kayıt olduğunu dile getiren Şenbayram, "Geçen yıl 6 bin öğrencimiz Sağlık Akademisi'ne kayıt olarak bizlerden faydalanmışlardır. Kayıtsızlarla birlikte geçen yıl 10 bin vatandaşımıza ulaştık. Sağlık Akademi'nin değeri artık ülkemiz sınırlarını aşmıştır" diye konuştu.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Feridun Kunak'a konferans öncesi Burdurluların sevgi seli ile karşılaştı. Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlar Kunak'la tanışmak için sevgi gösterilerinde bulundu. Sağlık Akademi'de ilk derse başlayan Prof. Dr. Feridun Kunak, Bel ve Boyun Ağrıları konulu dersinde ağrılardan kurtulmak için tüyolarda bulundu. Prof. Dr. Kunak, konferans katılımcılarına da uygulamalı olarak bel ve boyun egzersizleri yaptırdı. Yaklaşık iki saat süren derste Kunak, sağlıklı yaşam tüyoları vermeyi de ihmal etmedi.

Kunak, dersin ardından Burdurlularla ilgilendi. Randevu alan 270 kişi Prof. Dr. Feridun Kunak tarafından muayene edildi. Prof. Dr. Feridun Kunak, randevu alan ve almayan yaklaşık 500 vatandaşı muayene ederek, rahatsızları hakkında bilgilendirdi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Feridun Kunak, Burdurluları Muayene Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement