Fotoğraf Yarışmasında Burs Kazandı - Son Dakika
Yerel

Fotoğraf Yarışmasında Burs Kazandı

Fotoğraf Yarışmasında Burs Kazandı

Adana'nın Kozan ilçesinde lise öğrencisi, özel eğitim kurumunun düzenlediği ulusal yarışmada yüksekokul bursu kazandı.

15.05.2014 14:06

Kozan Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi, özel eğitim kurumunun Dünya Aile Günü dolayısıyla düzenlediği ulusal fotoğraf yarışmasında yüksekokul bursu kazandı.

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü 10. sınıf öğrencisi Sema Özalp, 3. Doğal Plato Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması'na fotoğraf kategorisinde katıldı.

Değerlendirme kurulunun birinciliğe layık gördüğü fotoğrafın sahibi Özalp, medya, tasarım, teknoloji, İletişim ve sağlık alanlarında eğitim veren Plato Meslek Yüksekokulu'ndan yüzde 100 burs kazandı.

Fotoğraf makinesi de hediye edilen Özalp, AA muhabirine, fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Yarışmanın teması, 'Benim Güzel Ailem'di. Ablam Nimet Sarıca'nın yeni doğan oğlu Ömer'le büyükbabamız Mehmet Özalp'i ziyaret etmiştik. Bir dedenin, torununun çocuğuna ilk bakışını fotoğrafladım. Birinci ve dördüncü kuşağın tanışma anıydı. Çok doğal ve içten fotoğrafa 'İlk tanışma' adını verdim. Sonuçlar açıklanınca çok sevindim. Ödül olarak bir fotoğraf makinesi ve yüksekokuldan tam burs kazandım. Okulumun bitmesine 2 yıl var. Kazandığım bursu değerlendirebilirim ancak öncelikli hedefim, 4 yıllık fakülte kazanmak." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fotoğraf Yarışmasında Burs Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement