Funda Kaya: Her Şey Diyarbekir İçin - Son Dakika
Yerel

Funda Kaya: Her Şey Diyarbekir İçin

Funda Kaya: Her Şey Diyarbekir İçin

Doğru Yol Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Funda Kaya, Diyarbakır'ın refah seviyesini arttırmak için proje hazırladıklarını söyledi

04.03.2014 17:18

Doğru Yol Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Funda Kaya, göreve geldiklerinde "Herkes Kardeşimizdir ve her şey Diyarbekir için, her şey Amed için" felsefesi ile hareket ederek hizmetlerini il geneline yayacaklarını söyledi.

Doğru Yol Partisi Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Funda Kaya, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde göreve geldikleri takdirde Diyarbakır'da yaşayan her bireye eşit hizmet götüreceklerini belirtti.

DYP'den Diyarbakır Büyükşehir belediyesine adaylığını duyurulması hususuyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Son günlerde yayılan kaset siyaseti, Çamur at izi kalsın veya Suda iz bırakmaya çalışan popülist siyaset kültürü ile değil, tüm köyleri ile birlikte Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi il sınırları dahilinde bulunan bütün insanlarımızı kucaklayan idealist, köklü siyaset anlayışı hizmete talibiz. Diyarbakır'ın ekonomisini; tarımı, turizmi ve sanayisi ile birlikte kalkındıracak köklü proje vizyonu ve bölgesel güç olma misyonu ile hareket edeceğiz. Kavganın ateşleyici gücü olmak yerine, birliğin dirliğe uzanan yolda; her kesimden herkesle, Diyarbakır'ın büyük ideallerine el ele yürüyeceğiz. İnsanlarımıza siyasi görüş ayrılığı gözetmeden hizmet edeceğiz. "Herkes Kardeşimizdir ve her şey Diyarbekir için, her şey Amed için" felsefesi ile hareket ederek hizmet edeceğiz"

BAŞLICA PROJELERİ

Diyarbakır'da halkın huzur ve refah seviyesini artırmak için projeler hazırladığını belirten Kaya, Diyarbakır'a Büyük Dicle Vadisi Projesi ( Tatil köyleri,Spor Tesisleri,Gençlik Merkezleri,Kültür Merkezleri,ve çeşitli Aktivite Merkezleri), Çocuklarımız için gelişim oyun sahaları, Sanatsal olarak (Resim, Müzik, Folklor ve Dil Kursları )düzenlemek, Piknik alanları,At çiftlikleri ve Binicilik yetiştirme kurslarıyla beraber halkımızın hizmetine açmak gibi başlıca projeleri olduğunu belirtti.

KARA BAHTI DEĞİŞTİRMEYE GELDİK

Bu projelerinin tümünü hayata geçirdikleri taktirde 20 bin genç işsiz vatandaşa iş istihdamı da yaratacaklarının taahhüdünü ve sözünü veren Kaya"Peygamberler ve Sahabeler Şehri olan Kadim kentimiz Diyarbekir'i gerek inanç turizmi açısından ve gerek Tarihi Kültürel açısından siz halkımızın desteğiyle hak etmiş olduğu konuma getireceğiz, Biz Diyarbekirimizin kara taşını değiştiremesek de kara bahtını değiştirmeye geldik." diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Funda Kaya: Her Şey Diyarbekir İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement