Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig

PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor'un genel menajeri Hasan Şengün, "Adanaspor maçı bu sezonun en kritik maçı" dedi.

15.03.2013 17:24

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un genel menajeri Hasan Şengün, "Adanaspor maçı bu sezonun en kritik maçı" dedi.

Şengün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 3 haftadır kazanamadıkları için sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDP) tarafından Samsunspor'a verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasını para cezasına çevirdiğini hatırlatan Şengün, "Taraftarlarımızın önünde son derece önemli bir maç oynayacağız. Adanaspor maçı bu sezonun en kritik maçı. Alt sıralardan uzaklaşmak için mutlaka kazanmak istiyoruz. Takımımızın morali çok iyi. İnşallah iyi ve güzel futbol oynayarak kazan taraf biz olacağız. Tüm çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular düz koşu ve kültür fizik hareketleri yaptı. Daha sonra taktik ağırlı çift kale maç yapan Karadeniz ekibinde sakatlığı geçen genç oyuncu Canberk Aydın ile ligin 2. yarısında A2 takımına gönderilen ve affedilerek A takıma dönen Adem Sarı takımla birlikte çalışmalara başladı.

Muhabir: İlyas Gün

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - SAMSUN

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement