Gemlikli Velilere Aile Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Gemlikli Velilere Aile Eğitimi

Gemlikli Velilere Aile Eğitimi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Lale Kemal Kılıç Ortaokulu velilerine aile eğitimi verildi.

13.03.2013 11:33

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Lale Kemal Kılıç Ortaokulu velilerine aile eğitimi verildi.

Lale Kemal Kılıç Ortaokulu'nda 7-11 yaş grubu aile rehberlik eğitimini başarıyla tamamlayan 25 aileye törenle sertifikaları verildi.

Okul Müdürü Can Olgun, Halk Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle

0 ile 18 yaş arasında çocuğu olan anne ve babalara, çocuklarını daha iyi tanımalarına yardımcı olmak, onlarla iletişimlerini güçlendirmek için eğitim verildiğini söyledi. Ailelerin geleceğini daha sağlıklı bir şekilde planlamalarına yönelik çeşitli bilgiler anlatıldığını kaydeden Olgun, eğitimlerin 14 hafta sürdüğünü belirtti.

Aile eğitimi gören Derya Ergen ise, aldığı eğitim sayesinde çocuklarına nasıl davranacaklarını ve doğru bildikleri yanlışları fark ettiklerini söyledi.

Velilere sertifikalarını dağıtan Kaymakam Cahit Işık, her alanda ve her yaşta eğitimin bir ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bizler dünyaya geldiğimizde ilk eğitimimizi annemizden, sonra babamızdan, sonra öğretmenlerimizden ve çevremizden alırdık. Bütün eğitimlerin temelinde aile terbiyesi yatar. Bu itibarla ailelerin eğitim almasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu eğitime katılarak fedakarlık yaptığınız için sizi ve organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

(MŞ)

13.03.2013 11: 11: 08

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlikli Velilere Aile Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement