Gençlik Grupları Oluşturulacak - Son Dakika
Yerel

Gençlik Grupları Oluşturulacak

Gençlik Grupları Oluşturulacak

Balıkesir İl Müftüsü Turgut Açari, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda cami ve gençlik temasının işlenerek cami gençlik grupları oluşturulacağını söyledi.

13.10.2014 17:04

Balıkesir İl Müftüsü Turgut Açari, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda cami ve gençlik temasının işlenerek cami gençlik grupları oluşturulacağını söyledi.

Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri, İl Müftüsü Turgut Açari ve İlçe Müftü yardımcılarının Vali Mustafa Yaman'ı ziyareti ile başladı. Ziyarette Turgut Açari hafta dolayısı ile yapılacak etkinliklerle ilgili olarak Vali Yaman'a bilgi verdi. Ziyaret sonrasında Zağnos Paşa Camiinde basın mensuplarına açıklama yapan İl Müftüsü Turgut Açari, bu yıl Kurban bayramından dolayı etkinliğin 13-20 Ekim arasında gerçekleştirildiğini söyledi. İl Müftüsü Açari, gençlerin camiye katılımını sağlamak için çalışmalar yaptıklarını belirtirken, caminin maneviyatıyla gençliğin enerjisini buluşturmak istediklerini kaydetti. Açari, "Düzenlenecek etkinliklerle gençliğin camiye aktif katılımını sağlamayı hedefliyoruz. Etkinlik ve programlar kapsamında camilerimizin icra ettiği fonksiyon ele alınarak, aile hayatında caminin yeri ve önemi vurgulanacak. Cami gençlik grubu oluşturulacak ve Diyanet Vakfı Gençlik Kolları kurulacak. Sloganımızı da Geç kalma, Genç gel olarak belirledik. Hafta dolayısı ile çeşitli etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Grupları Oluşturulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement