Gençlik Spordan Öğretmenler Gününde Anlamlı Kutlama - Son Dakika
Yerel

Gençlik Spordan Öğretmenler Gününde Anlamlı Kutlama

Gençlik Spordan Öğretmenler Gününde Anlamlı Kutlama

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Bağış, öğretmenler günü münasebetiyle öğretmenlere gül dağıttı.

24.11.2015 18:11

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Bağış, öğretmenler günü münasebetiyle öğretmenlere gül dağıttı.

2015 - 2016 eğitim öğretim yılı okul sporları münasebetiyle bir araya gelen okul sporları tertip komite üyeleriyle beraber Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Bağış, öğretmenler gününde öğretmenlere karanfil dağıttı. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün her yıl düzenlemiş olduğu okul sporları yoğun katılım ile start aldı. Turnuvada küçük erkek, küçük kız, yıldız erkek, yıldız kız ve genç erkek, genç kızların kıyasıya yarışacağı spor okulları etkinliklerinde, atletizm, badminton, basketbol, bocce, futbol, futsal, güreş, halk oyunları, halter, çim hokey, hentbol, judo, karate, kros, masa tenisi, oryantiring, satranç, teakwando, tenis, voleybol, wushu ve yüzme sporları yapılacak. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Bağış, "Öncelikle bizlerin bugünlere gelmesinde önemli emekleri olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Dolayısıyla her yıl Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak düzenlemiş olduğumuz spor okulları kapsamında ki faaliyetlerimize bu anlamlı günde startımızı vermiş durumdayız. Bununla beraber 23 branşta faaliyet göstereceğimiz bu önemli organizasyona yoğun bir ilgi ve alakanın olması bizleri mutlu etmiş ve sevindirmiştir. Bizim buradaki temel amacımız Şanlıurfa da yaşayan herkese spor yaptırmak, Sporun güzelliği erdemi ve sevgisiyle tanıştırmaktır. Bununla birlikte Şanlıurfa'da spor kültürünün ve bilincinin gelişmesinde destekleyici olmaktır" diye konuştu. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Murat Önen, "Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz ve birlik beraberliğimize, kardeşliğimize çok önemli destekleyici unsur olan okul sporları gayet güzel bir ahenk içerisinde başlamıştır. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün organizasyonlarına Şanlıurfa halkımızın yoğun ilgisi, alakası ve teveccühü bizleri mutlu etmiştir. ve dolayısıyla bizim buradaki amacımız bütün Şanlıurfa halkına hizmet etmektir. Bu önemli organizasyonumuzun bütün Şanlıurfa halkımıza hayırlı olmasını diliyorum bu turnuvaya katılan bütün okullarımızı, sporcularımızı ve beden eğitimi hocalarımıza başarılar diliyorum. Şanlıurfa'da yaşayan 7 'den 70' e herkesi spor yapmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Spordan Öğretmenler Gününde Anlamlı Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement