Gölbaşı Esenlik Market Hediye Çekilişi - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Esenlik Market Hediye Çekilişi

Gölbaşı Esenlik Market Hediye Çekilişi

Malatya Esenlik Market tarafından Gölbaşı Şubesi müşterilerine yönelik gerçekleştirilen 'Süper Fırsat' kampanyası kapsamında 4'er adet elektrikli bisiklet, LED Tv, bulaşık makinesi, tablet PC, elektrikli süpürge yapılan çekiliş ile talihlilere...

28.11.2013 10:10

Malatya Esenlik Market tarafından Gölbaşı Şubesi müşterilerine yönelik gerçekleştirilen 'Süper Fırsat' kampanyası kapsamında 4'er adet elektrikli bisiklet, LED Tv, bulaşık makinesi, tablet PC, elektrikli süpürge yapılan çekiliş ile talihlilere dağıtıldı.

Malatya Belediyesi Esenlik Market tarafından gerçekleştirilen hediye çekilişi programına; Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Balkar Beldesi Belediye Başkanı Orhan Orhan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Esenlik Market Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Hediye çekilişi programında konuşan Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, Esenlik Marketi'nin kazandığını müşterileriyle daha fazla paylaşmayı hedef seçtiğini belirterek, "Esenlik karı hiçbir zaman hedefine koymamıştır. Kanaatle kazandığı karı ise siz müşterileriyle paylaşmaktadır" dedi.

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan ise "Esenlik, karının belli bir bölümünü müşterileriyle paylaşmayı gelenek haline getirmiştir. Bu sosyal paylaşım bizleri mutlu etmektedir diğer kuruluşlara da bu tür sosyal etkinlikler örnek olmalıdır" diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında çekilişi yapılan ürünlerin dağıtımı gerçekleştirildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Esenlik Market Hediye Çekilişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement