Gölbaşı İlçesinde 7 Kazan Aşure Bin Kişiye Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı İlçesinde 7 Kazan Aşure Bin Kişiye Dağıtıldı

Gölbaşı İlçesinde 7 Kazan Aşure Bin Kişiye Dağıtıldı

Gölbaşı Savran Köyü ve Kültürünü Yaşatma Derneği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla 7 kazan aşure bin kişiye dağıtıldı.
Savran Köyü ve Kültürünü Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen aşure etkinliğine; Kaymakam Ali Edip Budan, Belediye...

16.11.2013 13:31

Gölbaşı Savran Köyü ve Kültürünü Yaşatma Derneği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla 7 kazan aşure bin kişiye dağıtıldı.

Savran Köyü ve Kültürünü Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen aşure etkinliğine; Kaymakam Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Harmanlı Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Değirmenci, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Atakan, Emniyet Müdürü Orhan Tor ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Savran Köyü ve Kültürünü Yaşatma Derneği adına konuşma yapan Mehmet Kürtbağı, Muharrem ayının önemine vurgu yaparak, "Bu mübarek ayda dağıtılan aşureler birlik ve beraberliğin pekişmesi adına iyiliklere vesile olmaktadır. İnşallah daha nice bu mübarek ayları birlik beraberlik içerisinde kutlarız" diye konuştu.

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan ise yaptığı konuşmada Muharrem ayında hem hüznün hem de sevincin birlikte yaşandığını belirterek bu ayda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Budan, Gölbaşı ilçesinin her zaman birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşanılan bir yer olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise yaptığı konuşmada aşurenin ve Muharrem ayının güzelliğinden bahsederek, bu ayda birçok mucizevi olayın yaşandığını söyledi. Özdemir, "İlçemizde var olan birlik, beraberlik ve huzur ortamının aşure ile tatlandırılarak devam etmesini diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı İlçesinde 7 Kazan Aşure Bin Kişiye Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement