Gölbaşı'nda Yeni Yapılacak Okullar ve Okul Tadilatları İncelendi - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Yeni Yapılacak Okullar ve Okul Tadilatları İncelendi

Gölbaşı\'nda Yeni Yapılacak Okullar ve Okul Tadilatları İncelendi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, okullarda yapımı devam eden tadilat çalışmaları ve yatırım yapılacak arazileri inceledi.

16.12.2016 11:03

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, okullarda yapımı devam eden tadilat çalışmaları ve yatırım yapılacak arazileri inceledi.

Gölbaşı ilçesinde yapılması planlanan Kız İmam Hatip Lisesi, kız ve erkek yurdu ile spor salonundan oluşacak komplekste incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, Atatütürk ilkokulu ziyaret edilerek tadilat yapılması gereken lavaboları incelendi. Okul Müdürü Sayım Başaçık tarafından, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal'ın ilkokulu Gölbaşı Atatürk İlkokulunda okuduğu hatırlatılarak Mehmet Altındal'a ilkokul yıllarını hatırlatacak hediye takdim etti.

Ardından FETO/PDY'ye ait olup devlet tarafından el konularak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne devrilecek olan yurt ve binalar gezildi. Gölbaşı Anadolu Lisesi'ne ait kız öğrenci yurdu yemekhanesi gezilerek öğrenciler ile bir süre sohbet edilip sıkıntıları dinlendi. Ardından Fen Lisesi binasının yapılacağı arazi kontrol edilerek keşif yapıldı. Buradan Gölbaşı Fen Lisesi'ne geçilerek Okul Müdürü Mehmet Daloğlu'ndan okulu ile ilgili bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet Altındal öğretmenlerle kısa bir toplantı yaptı. Burada yaptığı konuşmada yaz tatilinde yurt binalarının büyük onarımdan geçeceğini belirtti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Mehmet Altındal öğrencilerin sıkıntılarını dinledi. Ardından Harmanlı İlk ve Ortaokulunda devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Öğretmenlerle yaptığı toplantıda TEOG sınavında göstermiş oldukları başarıdan dolayı hepsini kutladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Yeni Yapılacak Okullar ve Okul Tadilatları İncelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement