Göztepe A.Ş. Başkanı Altınbaş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Göztepe A.Ş. Başkanı Altınbaş Açıklaması

Göztepe A.Ş. Başkanı Altınbaş Açıklaması

"İzmir’in en önemli değerlerinden biri olan Göztepemiz aynı düşüncelerle, aynı inançlar doğrultusunda hedefine doğru ilerliyor"

05.12.2013 12:11

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe'nin başkanı Hüseyin Altınbaş, "İzmir'in en önemli değerlerinden biri olan Göztepemiz aynı düşüncelerle, aynı inançlar doğrultusunda hedefine doğru ilerliyor" dedi.

Eski başkanlar Levent Ürkmez ve Coşkun Gençer'in yanı sıra İzmir Gücü Spor Vakfı Başkanı ve Göztepe'nin eski lisanslı sporcularından Tuğrul Yemişçi ile bir araya gelen Altınbaş, göreve geldiğinden beri kulübü hak ettiği yerlere taşımak için yol haritası çizdiklerini belirtti.

Tesisleşme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Altınbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunun yanında daha güçlü daha büyük Göztepe için camiamızın ortak hareket etmesi gerekiyor. Artık ok yaydan çıktı. Biz camiamızla, yerel yöneticilerimizle, taraftarımızla büyük bir ok olduk. İzmir'in en önemli değerlerinden biri olan Göztepemiz aynı düşüncelerle, aynı inançlar doğrultusunda hedefine doğru ilerliyor. Bizim bu büyük ailemizin bütün enerjisini Göztepemiz'in menfaati doğrultusunda kullanacağız." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe A.Ş. Başkanı Altınbaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement