Güleçler Sağlık Evinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Güleçler Sağlık Evinin Açılışı Yapıldı

Güleçler Sağlık Evinin Açılışı Yapıldı

Eğriçimen yaylasında düzenlenen iftar programında sağlık evinin açılışı yapıldı.

05.08.2013 14:09

Eğriçimen yaylasında düzenlenen iftar programında sağlık evinin açılışı yapıldı.

Yaz aylarında Eğriçimen yaylasına göç eden vatandaşlara ilk yardım ve ani müdahale yapılabilmesi için yapılan sağlık evi Eğriçimen'de düzenlenen iftar yemeği öncesi açılışı yapıldı.

Hayırsever İş Adamı Cengiz Güleç tarafından yaptırılan Güleçler Sağlık Evi Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, siyasi parti temsilcileri, dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla hizmete açıldı.

Açılış öncesi konuşan Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, "Büyük Padişahlarımızdan Kanuni Sultan Süleyman "Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi" demiş bir hassa kayda değer yaz nüfusuna sahip olan Eğriçimen yaylamız bir sağlık evinden yoksun oluşu önemli bir eksiklikti" dedi.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren ise, "Hayırsever iş adamımız Cengiz Güleç Eğriçimen yaylamızda bir sağlık evinin yapılması konusunda bizlere gelerek düşüncelerini paylaştı. Bizde belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğimizi söyledik ve yaylamıza böyle güzel bir hizmeti getirdik" dedi.

Açılış sonrası İş Adamı Cengiz Güleç'e teşekkür plaketi takdim edildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güleçler Sağlık Evinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement