Günay: "Berat Kandili, Müslümanların Af Olunmaları İçin Bir Fırsattır" - Son Dakika
Yerel

Günay: "Berat Kandili, Müslümanların Af Olunmaları İçin Bir Fırsattır"

Günay: "Berat Kandili, Müslümanların Af Olunmaları İçin Bir Fırsattır"

Lüleburgaz Müftüsü İsmail Günay Beraat Kandili dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, kandiller geçidinin üçüncüsü, Ramazan ayının habercisi, Ramazan ayındaki son kandili olan Berat Kandili'nin 4 Temmuz Çarşamba gününü 5 Temmuz Perşembe gününe...

04.07.2012 16:12

Lüleburgaz Müftüsü İsmail Günay Beraat Kandili dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, kandiller geçidinin üçüncüsü, Ramazan ayının habercisi, Ramazan ayındaki son kandili olan Berat Kandili'nin 4 Temmuz Çarşamba gününü 5 Temmuz Perşembe gününe bağlayan gece olduğunu kaydetti.

Günay, Beraat Kandili'nin bütün amellerin Allah-ü Teala'ya arz olunduğu, rızkların taksim olunduğu, her insanın beratının melekler tarafından hazırlanıp, ilahi huzura takdim olunduğu mübarek bir gece olduğunu dile getirdi.

Günay açıklamasında şunları kaydetti: " Berat Kandili, Regaip Gecesiyle Rabbi'ne ve Resulüne rağbet eden mümin, Miraç kandili ile huzura çıkar. Berat Kandili ile de günahlardan temizlenerek, tertemiz bir şekilde On bir Ayın Sultanına ulaşır. Allah ü Teala Mümin kulunun Ramazan ayına günahsız bir şekilde ulaşıp, sevap hanesinin iyice doldurulmasını arzu ediyor.

Rahmetinin tecellisi olarak tabi bu gecenin kadrini kıymetini bilenler ve geceyi ihya etmeye çalışanlar için; bu gece Müslümanların af olunmaları, günahlarından kurtuluş beratlarını almaları, manen yüksek derecelere ulaşmaları için bir fırsattır."

04.07.2012 15: 52: 46

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Günay: 'Berat Kandili, Müslümanların Af Olunmaları İçin Bir Fırsattır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement