Gürpınar Jandarma Tabur Komutanlığı'nda Terfi Töreni - Son Dakika
Yerel

Gürpınar Jandarma Tabur Komutanlığı'nda Terfi Töreni

Gürpınar Jandarma Tabur Komutanlığı\'nda Terfi Töreni

Van'ın Gürpınar İlçe Jandarma Tabur Komutanlığı'nda düzenlenen törenle bir üst rütbeye terfi eden personele apoletleri takıldı.

29.08.2012 17:14

Van'ın Gürpınar İlçe Jandarma Tabur Komutanlığı'nda düzenlenen törenle bir üst rütbeye terfi eden personele apoletleri takıldı.

Gürpınar İlçe Jandarma Tabur Komutanlığı'nda düzenlenen törene Gürpınar Kaymakamı Nurullah Kaya, İlçe Jandarma Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Sinan İbrahimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Demir, Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan, Cumhuriyet Savcısı Hazım Agah Tut,

Cumhuriyet Savcısı Burak Olgun ve terfi eden personeller katıldı.

Gürpınar Kaymakamı Nurullah Kaya, jandarma yüzbaşı rütbesinden binbaşılığa terfi eden Mehmet Yeşilgöl'e yeni rütbesini taktı. Daha sonra bir konuşma yapan Kaymakam Nurullah Kaya, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak, "Bir üst rütbeye terfi eden personellerimiz bundan sonra yeni rütbelerinin yükleyeceği sorumluluk anlayışı içinde görevlerini daha bilinçli ve verimli icra edebileceklerinden eminim. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne daha fazla katkı sağlayacakları inancıyla yeni rütbelerinin kendilerine ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Sinan İbrahimoğlu ise, 30 Ağustos tarihinin Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları için büyük ve önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. İbrahimoğlu, "Türk tarihinin akışını değiştiren bugünü bayram olarak kutlamanın yanı sıra silahlı kuvvetlerde görev yapan subay ve astsubayların rütbe değişiklikleri bu tarihten geçerli olarak yapılmaktadır" dedi.

İbrahimoğlu, Türk askeri olarak çok aziz bir millete hizmet ettiklerini ve canlarını seve seve verecekleri bu toprak ve millet için her zaman göreve hazır olduklarını söyledi. İbrahimoğlu, bir üst rütbeye terfi eden personele yeni rütbelerinin hayırlı olmasını diledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürpınar Jandarma Tabur Komutanlığı'nda Terfi Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement