Hadi: "Gençliğe Yapılan Hizmet İbadet Kadar Değerlidir" - Son Dakika
Yerel

Hadi: "Gençliğe Yapılan Hizmet İbadet Kadar Değerlidir"

Hadi: "Gençliğe Yapılan Hizmet İbadet Kadar Değerlidir"

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, gençliğe yapılan hizmetin ibadet kadar değerli olduğunu söyledi.

08.10.2013 10:12

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, gençliğe yapılan hizmetin ibadet kadar değerli olduğunu söyledi.

Hadi, Adana'da 2007 yılında kurulan AS Spor Kulübü Başkanı Mehmet Nuri Ekici ve Yönetim Kurulu Üyesi Melek Yeşilli ve Talat Altuğ'u makamında kabul ederek, sporda hedeflerinin yüksek olmasını istedi.

AS Spor'un kurulduğundan bu yana çalışmalarını yakından izlediğini ve desteklediğini belirten Hadi, şöyle devam etti:

"As Spor kurulduğu günden bu yan takip ettiğim kadarıyla ilkeli çalışkan bir kulüp başarılı sporcularıyla Adana'ya hizmet ediyorsunuz . Sizleri tebrik ederim. Bizler spor adamları olarak yapılan hizmeti görmezden gelemeyiz. 'Gençliğe hizmet etmek İbadet kadar değerlidir' Spora hizmet edenlerin sürekli yanında yer almaktayız. Spor yapan insan yanlış düşünmez. Emeğe saygılı olur. Maalesef ülkemizde halkımızın yüzde 70 'i spor yapmıyor, koşmuyor, yürümüyor ben altmış yaşının üzerindeyim her gün en az yirmi kilometre koşuyorum. Benim yaşımdaki insanlar bastonla gezerken ben gayet dincim bu sağlığımı ve dinçliğimi spora borçluyum. Eğer herkes spor yaparsa yürürse, koşarsa, inanıyorum ülkemiz sağlık harcamaları azalacak ve devlet sağlık sektöründen büyük kar edecektir. Bu nedenle, yüzlerce gence spor yaptırdığınız için AS Spor Kulübü yöneticilerine teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını bekliyorum."

As Spor Kulübü Başkanı Ekici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi'den her zaman yakınlık ve destek gördüklerini belirterek, "İl Müdürü olarak sizden çok memnunuz, kulübümüz 2007 yılında kurulduğu basketbol, voleybol, sutopu ve yüzme dallarında faaliyet göstermekteyiz. 2008-2009 yıllarında Basketbolda büyükler erklerde şampiyon olduk, 2010-2011 yüzme ve modern pentatlonda derece aldık. Bu başarılarımız kulüp olarak sizlerin desteği ve tesislerinizden yararlanarak başardık bize yapmış olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

AS Spor Kulübü Başkanı Ekici, katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi'ye plaket verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hadi: 'Gençliğe Yapılan Hizmet İbadet Kadar Değerlidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement