Hadi, Türkiye Şampiyonu Yüksel'i Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Hadi, Türkiye Şampiyonu Yüksel'i Kabul Etti

Hadi, Türkiye Şampiyonu Yüksel\'i Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 27-29 Eylül tarihleri arasında İzmit'te gerçekleştirilen Klasik Vücut Geliştirme eksi 171 santim kategorisinde Türkiye birincisi olan Adana Atletik Canon Spor Kulübü'nden Volkan...

02.10.2013 09:57

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 27-29 Eylül tarihleri arasında İzmit'te gerçekleştirilen Klasik Vücut Geliştirme eksi 171 santim kategorisinde Türkiye birincisi olan Adana Atletik Canon Spor Kulübü'nden Volkan Yüksel'i kabul etti.

Hadi, Volkan Yüksel'i antrenörü Nihat Söyler ile makamında kabul ederek, daha başarılı olması için gerekli desteği sağlayacağını söyledi. Hadi, son yıllarda tüm branşlarda Adanalı sporcuların başarılı olduklarını belirterek, "Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından İzmit'te gerçekleştirilen Dünya Şampiyonası seçmelerinde güçlü rakiplerine rağmen şampiyon olarak gitmeye hak kazanan Volkan Yüksel'e desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Adana'nın uluslar arası arenada sesini duyuran tüm sporcu ve kulüplere gereken hassasiyeti gösterdiklerini ifade eden Hadi, Volkan Yüksel'in aynı başarıyı 15-19 Kasım tarihleri arasında Avusturya'nın Sankt Pölten Kenti'nde gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası'nda göstereceğine inandığını kaydetti.

Atletik Canon Spor Kulübü Antrenörü Nihat Söyler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi'den her koşulda destek gördüklerini belirterek, teşekkür etti.

Söyler, Vücut Geliştirme branşında Adanalı birçok sporcunun Balkanlar, Avrupa ve Dünya şampiyonasına gitmesinde Hadi'nin katkısının bulunduğunu belirterek, Volkan Yüksel'in 11 yıldır bu sporu yaptığını, geçtiğimiz dönemlerde Türkiye birincisi olduğunu, Dünya Şampiyonası'nda ilk 5 arasına gireceğine inandığını sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hadi, Türkiye Şampiyonu Yüksel'i Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement