Halk Eğitim Merkezi'nden Yılsonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Halk Eğitim Merkezi'nden Yılsonu Sergisi

Halk Eğitim Merkezi\'nden Yılsonu Sergisi

Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda yılsonu sergisi açıldı.

24.06.2013 12:33

Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda yılsonu sergisi açıldı. Serginin açılış töreninde düzenlenen kursları başarı ile bitiren kursiyerlere belgeleri törenle dağıtıldı.

Nazilli Lütfi Selek Kültür Merkezinde düzenlenen törene AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç Kaymakam Mehmet Okur, Nazilli Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Okul müdürleri ile kursiyerler katıldı. Törenin açılış konuşması yapan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Muhlis Sönmez, Halk Eğitimi Merkezleri'nin varlığına her geçen gün daha da fazla ihtiyaç duyulduğu söyledi. Sönmez, Halk Eğitimi Merkezleri'nde insanların yaşamı boyunca ihtiyaç, istek ve ilgi duyduğu her konuda sertifika ve belge almaya götüren programlar uygulandığına dikkat çekti.

Yapılan konuşmalar ve halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından kursiyerlere belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi. Törenin sonunda kursiyerlerin yıl boyu yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi Kaymakam Mehmet Okur tarafından ziyarete açıldı. Sergiyi dolaştıkları sırada Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın gözüne takılan 3 boyutlu olarak yağlı boyadan yapılmış Osmanlı hanedanlarına ait tahtın resmi çok hoşuna gidince eserin sahibi olan Emekli Hemşire Ülkü Subaşı'dan bilgiler aldı. Eseri çok beğenen Haluk Alıcık'a sergi sonunda 3 boyutlu yağlı boya tablo hediye edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Eğitim Merkezi'nden Yılsonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement