Hayırsever Vatandaştan Eğitime Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

Hayırsever Vatandaştan Eğitime Büyük Destek

Hayırsever Vatandaştan Eğitime Büyük Destek

Niğde'de Hayırsever vatandaş Abdullah Altundal, tarafından yaptırılan Bor Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin temeli törenle atıldı.

13.04.2012 09:19

Niğde'de Hayırsever vatandaş Abdullah Altundal, tarafından yaptırılan Bor Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin temeli törenle atıldı.

Bor İlçesi Mehmetçik Mahallesinde gerçekleştirilen temel atma törenine Niğde Valisi Alim Barut, Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Temel Atma Töreni programı halk Oyunları gösterisi ile devam etti.

Temel atma töreni öncesinde konuşma yapan hayırsever Abdullah Altundal konuşma yaptı. Altundal konuşmasında. "Bor ilçemize böyle bir hizmette bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Şuan çok heyecanlıyım. İnşallah okulumuzu tamamladığımızda daha çok şey söyleriz. Temel atma törenimizde bizleri yalnız bırakmadığınız ve destek verdiğiniz için bütün protokole ve katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

İnsanlığa yapılan hayırlarda insanın amel defterinin bu dünyada ve öbür dünya da kapanmadığını söyleyen Niğde Valisi Alim Barut, "Hayırsever vatandaşımız Abdullah Altındal tarafından yaptırılan Anadolu Sağlık Meslek Lise'sinin Bor İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu güzel düşüncesinden ve hayata geçirmesinden dolayı da Abdullah Altandal'ı tebrik ediyor teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından temel atma törenine geçildi. Hayırsever Abdullah Altundal, Niğde Valisi Alim Barut, Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci hep birlikte, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi için butona basarak temele ilk harcı bıraktılar. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever Vatandaştan Eğitime Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement