Hilvan'da Yolların Bakım Ve Temizleme Çalışması Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Hilvan'da Yolların Bakım Ve Temizleme Çalışması Sürüyor

Hilvan\'da Yolların Bakım Ve Temizleme Çalışması Sürüyor

Alt ve üst yapı çalışmalarının sürdüğü Hilvan'da belediye ekipleri ana ve ara yolların bakım ve temizleme çalışmalarına devam ediyor.

29.01.2014 14:02

Hilvan Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Hilvan Belediyesi alt yapı kazı çalışmalarından dolayı ulaşım aksamasına neden olan yollarda çalışmalarına devam ediyor. Kanalizasyon ve içme suyu gibi alt yapı çalışmalarından ötürü ana ve ara yollardaki hafriyatı temizleme çalışmalarıyla ilgili konuşan Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "2012 yılında ilçe genelinde başlayan ve halen devam eden içme suyu ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmalarından dolayı bazı geçiş noktalarında kazı hafriyatları bulunmaktaydı. Çalışmalardan dolayı biriken hafriyat artıkları trafiğin normal akışını engellemekteydi. Bu sebeple altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerimizde üst yapının sağlıklı yapılabilmesi ve normal trafik akışının sağlanabilmesi açısından birikintilerin olduğu yerlerde belediye olarak gerekli çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.

Yağışlı havalara rağmen çalışmalara devam edildiğini ifade eden Bayık, "Kış mevsimi olmasına rağmen, yağmur, çamur demeden çalışıyoruz. Gerek yaya ve gerekse de araçların ulaşımını rahatlatmak için ilgili çalışmalarımız devam edecektir. Hedefimiz insan ve hizmet odaklı olduğu için ilçe halkına rahat bir yaşam sunmaktır. Bundan sonra da en iyi şekilde hizmet edeceğiz" diye konuştu. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hilvan'da Yolların Bakım Ve Temizleme Çalışması Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement