Huzurevi Sakinlerinden 'Resim ve Ahşap Boyama' Sergisi - Son Dakika
Yerel

Huzurevi Sakinlerinden 'Resim ve Ahşap Boyama' Sergisi

Huzurevi Sakinlerinden \'Resim ve Ahşap Boyama\' Sergisi

Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerinin Lütfi Selek Sergi Sarayında açmış oldukları 'Resim ve Ahşap Boyama' sergisi büyük ilgi gördü.

20.03.2013 17:23

Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerinin Lütfi Selek Sergi Sarayında açmış oldukları 'Resim ve Ahşap Boyama' sergisi büyük ilgi gördü. Huzurevi sakinlerinin açmış olduğu sergi 25 Mart 2013 tarihine kadar açık kalacak.

Düzenlenen serginin açılışına İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, CHP İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesinden sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar sergiyi gezdiler. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sergide yer alan Huzurevi sakinlerinin yaptıkları tabloları satın alarak Huzurevinde asılmasını sağlayacağını belirtti.

Huzurevi müdürlüğünden gelen talep üzerine kurs açtıklarını ifade eden Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhlis Sönmez: "Huzurevi Müdürlüğünden gelen istek üzerine Halk Eğitim Müdürlüğü olarak usta öğreticimiz Ayşegül Küçüker nezaretinde kursumuzu açtık. Kursumuz 3 ay sürdü. Kursumuza katılan 60-75 yaş arası 20 kursiyerlerimiz kurs boyunca birbirinden güzel eserler yaptılar. Kendilerini kutluyorum. Şimdi de gururla yaptıkları eserlerini sergiliyorlar. Sergimiz 25 Mart 2013 gününü kadar açık kalacak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi Sakinlerinden 'Resim ve Ahşap Boyama' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement