İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İyad Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika
Yerel

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İyad Arasında Protokol İmzalandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İyad Arasında Protokol İmzalandı

Kütüphaneler Haftası münasebeti ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnsanî Yaklaşımlar ve Araştırma Derneği (İYAD) arasında yapılan protokol ile ‘Askıda Kitap Projesi’ne destek kitap toplama kampanyası başlatıldı.

04.04.2014 12:45

Kütüphaneler Haftası münasebeti ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnsani Yaklaşımlar ve Araştırma Derneği (İYAD) arasında yapılan protokol ile 'Askıda Kitap Projesi'ne destek kitap toplama kampanyası başlatıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan protokole; İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Şube Müdürü Ali Kalli ile Dernek Başkanı Mahmut Selçuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Prof Dr. Nazım Şekeroğlu, Prof. Dr. H. Mustafa Paksoy, 7 Aralık Üniversitesi Strateji Daire Başkanı Alper Kılıçkesmez, Belediye Meclis Üyesi Sibel Gökdeniz, İş Adamı Metin Erdoğan, valilik proje uzmanı Başaran Karakuş katıldı.

Kampanya kapsamında İYAD'ın organizesi ile belirlenen halka açık alanlar, marketler gibi yerlere kitap toplama stantları kurulacak. Kurulan stantlara bağışlan kitaplar belli aralıklarla toplanıp öğrencilerin yaş ve seviye guruplarına göre ayrıştırılarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü 'Askıda Kitap Projesi' kitap okuma noktalarına bağışlanacak. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İyad Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement