İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, Zara ve Hafik İlçelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, Zara ve Hafik İlçelerini Ziyaret Etti

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, Zara ve Hafik İlçelerini Ziyaret Etti

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan; Zara ve Hafik İlçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

23.10.2013 19:06

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan; Zara ve Hafik İlçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Ziyarete Zara Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kemal Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Pala, Plan Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ve Zara İlçe Özel İdare Müdürü Ali Şahin eşlik etti.

Ayhan, ilk olarak Zara İlçesi'nde yapımı devam eden Zara Anadolu Öğretmen Lisesi binası hakkında bilgi aldı. Daha sonra Zara Kaymakamlığına geçen Genel Sekreter Ayhan, İlçe Kaymakamı Yakup Güney'le bir araya geldi..

Ayhan, Zara ilçesi ziyaretinin ardından Hafik ilçesine geçti. İlçe Kaymakamı Abdullah Özadalı'yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dileyen Ayhan, İl Özel İdaresi'nin Hafik ilçesinde yürütülen çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ayhan, ilçe ziyaretleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, İl Özel İdaresi olarak Sivas'ın ilçelerinin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunmak için büyük gayret gösterdiklerini dile getirdi. İdarenin ilçelerde önemli çalışmalar yürüttüğünü, bu çalışmaları yerinde görmek ve sorunları da tespit etmek için zaman zaman ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Ayhan, koordinasyonun, diyaloğun ve işbirliğinin sağlanmasının yapılan ziyaretlerle daha da önem kazandığına vurgu yaptı.

2013 yılında ilçelerde kırsal altyapı hizmetleri başta olmak üzere birçok alanda hizmet gerçekleştirildiğini aktaran Ayhan, 2014 yılında da birçok projenin hayata geçeceğini söyledi. Hızlı, etkin ve güçlü bir yapıyla kırsalda yaşanan sorunların çözümüne yönelik yoğun bir çaba göstereceklerini ifade eden Ayhan, "Geçtiğimiz yıl ilçe kaymakamlıklarımız ve ilçe özel idare müdürlüklerimiz güzel bir başarıyı ortaya koydular. Kendilerine gösterdikleri özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum." dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, Zara ve Hafik İlçelerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement