İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Karakök'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Karakök'e Ziyaret

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Karakök\'e Ziyaret

Gaziantep Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetlerine yeni atanan 112 Acil Srevis personeli, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök'ü ziyaret etti.

08.05.2014 10:18

Gaziantep Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetlerine yeni atanan 112 Acil Srevis personeli, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök'ü  ziyaret etti.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Karakök, 112 Acil Servis ailesinin genişleyerek hizmete devam ettiğini belirtti.

En büyük yatırımın şehir hastaneleri olduğunu altını çizen Karakök, şunları kaydetti:

"Şehir hastaneleri ve yatırımların yanı sıra acil sağlık hizmeti veren 112 alanında da vatandaşımıza kaliteli hizmet sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda 15 acil yardım ambulansının ilimize tahsisi sağlanmış, 32 paramedik ve 8 Acil Tıp Teknisyeninin ilimize atanmasıyla daha iyi bir sağlık hizmeti sağlanmış, helikopter ambulans pisti inşasında son aşamaya gelinmiştir. Halihazırda merkezde 24 ASH, ilçelerimizde 12 ASH olmak üzere toplam 34 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu ve 66 adet ambulans ile halkımızın ihtiyacı olan sağlık hizmetini sunmaktayız. Bu ambulanslar içinde acil yardım ambulansları, çok yataklı acil yardım ambulansları, paletli ambulanslar, motorize ambulanslar, obez ambulansı, KBRN ambulası, eğitim ambulansı ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerine ait arazi tipi ambulanslar da yer almaktadır."

Kent nüfusunun iki milyona ulaştığını ve Suriye'den gelenlerle bu rakamın daha da yükseklere çıktığına dikkati çeken Karakök, kaliteli sağlık hizmeti vermek için bütün güçleriyle çalıştıklarını vurguladı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Karakök'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement