İmam Hatipten Aşure Hayrı - Son Dakika
Yerel

İmam Hatipten Aşure Hayrı

İmam Hatipten Aşure Hayrı

Havran İmam Hatip Ortaokulu Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen aşure programına, Havran Belediye Başkan’ı Emin Ersoy, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Asarlı ve Mehmet Yılmaz, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Edremit Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Fethi Bilge, İlim Yayma Cemiyeti Havran Şube Müdürü Abdüllatif Özer, şube müdürü, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

04.11.2015 15:10

Havran İmam Hatip Ortaokulu Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen aşure programına, Havran Belediye Başkan'ı Emin Ersoy, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Asarlı ve Mehmet Yılmaz, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Edremit Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Fethi Bilge, İlim Yayma Cemiyeti Havran Şube Müdürü Abdüllatif Özer, şube müdürü, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlemiş olduğu aşure hayrı programında, "İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlemiş olduğu aşure hayrı faaliyetine katıldık. Allah kabul etsin. Düzenlenen bu etkinlikte başta Okul Müdürü Nazmi Anbarlıoğlu olmak üzere herkese teşekkür ederim." dedi.

Okul Müdürü Nazmi Anbarlıoğlu ise, Okul Aile Birliği ve Okul İdaresinin katkılarıyla düzenlendiğini ifade etti. Muharrem ayının önemine de değinerek birlik ve beraberli çağrısında bulundu. Anbarlıoğlu, destek ve verenlere ve programa katılanlara teşekkür etti.

Program, İlim Yayma Cemiyeti Havran Şube Müdürü Abdüllatif Özer'in duasıyla son buldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmam Hatipten Aşure Hayrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement