İslahiye'de Şehitlerin İsmi Cadde ve Sokaklara Veriliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

İslahiye'de Şehitlerin İsmi Cadde ve Sokaklara Veriliyor

İslahiye\'de Şehitlerin İsmi Cadde ve Sokaklara Veriliyor
27.06.2008 13:46

Gaziantep'in İslahiye İlçesinde Belediye Meclis Kararıyla Vatanın Bölünmez Bütünlüğü İçin Şehit Olmuş Asker,emniyet Mensubu ve Öğretmenlerin İsimleri Cadde ve Sokaklara Veriliyor.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Belediye meclis kararıyla vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit olmuş asker,emniyet mensubu ve öğretmenlerin isimleri cadde ve sokaklara veriliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İslahiye Belediye Başkanı Mehmet Uludağ, "İslahiye Belediye meclisinde aldığımız kararla, vatanı için şehit olmuş evlatlarımızın isimlerini, cadde ve sokaklara vererek onların isimlerini yaşatmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz Aralık ayında göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Tunç'un ismini Pınarbaşı Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 49 nolu sokağa verdik. Beldeye ve halka hizmetlerde bulunmuş toplumsal alanda örnek olmuş isimlerin yaşatılması amacıyla böyle bir karar aldık. Ülkenin milli birlik ve beraberliği için canlarını veren şehitleri de unutmadık, unutturmamak için isimlerini yaşatmaya çalışıyoruz" dedi.

(BŞ-SMR-OÇ-Y) 27.06.2008 13:42 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İslahiye'de Şehitlerin İsmi Cadde ve Sokaklara Veriliyor - Son Dakika


Advertisement