İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması

İzmit Belediyesi, Gündoğdu İlkokulu’na çok amaçlı salon yapılmasına destek verdi.

12.04.2015 09:43

İzmit Belediyesi, Gündoğdu İlkokulu'na çok amaçlı salon yapılmasına destek verdi.

İzmit Belediyesi'nin öğrencilere ve okullara yönelik projeleri hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar birçok okula çok amaçlı salon, kütüphane, öğretmenler odası, veli bekleme yeri kazandıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gündoğdu İlkokulu'na da çok amaçlı salon yapılmasını sağladı. Gündoğdu İlkokulu'ndaki salon açılışı için düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Milli Eğitim Şube Müdürü Habib İlaslan, Okul Müdürü Sait Güzelcik, mahalle muhtarı Çetin Ersoy, Okul Aile Birliği Başkanı Semra Güler öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından ana sınıfı öğrencilerinin gösterileriyle devam eden törende konuşan Başkan Doğan, "Belediye olarak asli görevlerimiz arasında olmamasına rağmen eğitime katkı sağlamayı kendimize görev kabul ediyoruz. Çocuklarımızın yeni salonumuzda yaptıkları bu gösterilerini seyrettikten sonra ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anladım. Şimdiye kadar 60'dan fazla okulumuza çok amaçlı salon yaptık. Eğitime desteği severek yapıyoruz. Çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim görmesi en büyük arzumuz. Yapılan her hizmeti geleceğe yatırım olarak görüyoruz. Biz, sizin paranızı kuruşunu bile boşa harcamadan, kimseye kaptırmadan, yine sizin için harcıyoruz. İstikrar olduğu sürece, siz arkamızda olduğunuz sürece sizler için hizmetler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Okul Müdürü Sait Güzelcik de konuşmasında İzmit Belediye Başkanı Doğan'a okullarına güzel bir salon kazandırdığı için teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement