Kadın Girşimciler'den, Rektör Faruk Kocacık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kadın Girşimciler'den, Rektör Faruk Kocacık'a Ziyaret

Kadın Girşimciler\'den, Rektör Faruk Kocacık\'a Ziyaret

Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Odası Başkanı Derya Karataş, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr.Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

29.01.2013 09:15

Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Odası Başkanı Derya Karataş, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan STSO Kadın Girişimciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Derya Karataş, odalarının çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "Cumhuriyet Üniversitesi'nin desteğine ihtiyacımız var. Bu konuda işbirliği içerisinde ortak çalışmalarla hareket ederek elimizden gelen çalışmaları yapmak istiyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi'nden de arkadaşlarımız var. Bunların içinde 15 kişilik icra komitemiz var. Kalabalık bir grupla çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Dernek üyeleri ayrıca Üniversite ve Kadın Girişimciler olarak Kadın Girişimcilerin Sorunları ve Çözüm Yolları konularında ortak programların yapılması konusunda Rektör Kocacık'tan talepte bulundu.

Kadınların girişimci olmalarının toplumsal gelişmedeki öneminden bahseden Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, "Kadınların iş konusunda yollarının daha da açılması gerekiyor. Sivas'taki mevcut koşulların tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor. Biz, Cumhuriyet Üniversitesi olarak gereken desteği kadın girişimcilerimize vermeye hazırız. Bu konuda ön plana çıkmış ve başarısı kanıtlanmış kişileri Cumhuriyet Üniversitesi olarak davet edebiliriz. Girişimci kadınlarımızın her zaman yanındayız" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Girşimciler'den, Rektör Faruk Kocacık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement