Karabük Polisinin İlk Hedefi Sokağa Hakim Olmak - Son Dakika
Yerel

Karabük Polisinin İlk Hedefi Sokağa Hakim Olmak

Karabük Polisinin İlk Hedefi Sokağa Hakim Olmak

Karabük Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, polis olarak önce sokağa hakim olacaklarını söyledi.

15.01.2012 21:52

Karabük Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, polis olarak önce sokağa hakim olacaklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Acaröz, gazetecilere yaptığı açıklamada, polis olarak öncelikle hiçbir huzursuzluğa ve suça imkan vermeyeceklerini, suç olmaması için, suçu önlemek için geçmişte yaptıkları gibi başarılı çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Toplum Destekli Polis Merkezi aracılığı ile yürütülen başarılı çalışmalara devam edeceklerini de anlatan Acaröz, şunları söyledi:

"Son 5 yıla baktığımızda aile içi şiddet içeren suçlarda bir artış görüyoruz, bu suçun en aza indirgenmesi için önümüzde ki günlerde bazı kuruluşlarımızın da bize ortak olacağı projeyi hayata geçireceğiz. Aile içi şiddete maruz kalan insanların bu durumu yaşamaması için bilgilendirmeler, seminerler, konferanslar yapacağız. Diğer bir konu ise meydana gelen suçlardan mağdur olan çocuk sayılarında bir artış görüyoruz, bu da çocuklarımızın daha güvenli ve daha sağlıklı, geleceğe daha güvenli ve daha hazırlıklı yetişmesi için bizim ilgili kurumlarında katılımlarıyla bir proje daha başlatmamıza neden olacak. Birkaç hafta sonra projeyi başlayacağız, şu anda hazırlık aşamasındayız, vatandaşlarımızın nerede bir derdi, sorunu, sıkıntısı varsa onu gidermek ya da en aza indirgemek için onlarında katkılarıyla yapılması gereken tüm çalışmaları yapacağız." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabük Polisinin İlk Hedefi Sokağa Hakim Olmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement