Karataşlı Kadınlara Pilates Kursu - Son Dakika
Yerel

Karataşlı Kadınlara Pilates Kursu

Karataşlı Kadınlara Pilates Kursu

Adana’nın Karataş ilçesinde belediye, kadınların daha sağlıklı ve sportif bir yaşam sürdürmesi amacıyla ücretsiz pilates kursu açtı.

26.02.2015 11:41

Adana'nın Karataş ilçesinde belediye, kadınların daha sağlıklı ve sportif bir yaşam sürdürmesi amacıyla ücretsiz pilates kursu açtı.

Kadınlara yönelik başlatılan kurs, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 18: 00-20: 00 saatleri arasında belediye binasındaki etkinlik salonunda veriliyor.

Kadınların daha sağlıklı ve sportif bir yaşam sürdürmelerini hedeflediklerini anlatan eğitmen Pınar Öztürk, "Buna bağlı olarak doğru beslenme alışkanlıkları ile pozitif hayat anlayışı aşılanarak kadınlara sosyalleşme imkanı sağlıyor" dedi.

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ise önümüzdeki günlerde eğitim, sağlık, spor ve sanat gibi kategorilerde sosyal aktivitelere başlayacaklarını belirterek, "Açılan bu ücretsiz kursların halkımızın sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri ve daha bilinçli bir şekilde zamanlarını değerlendirmelerini sağlama yönünde yeni bir sinerji oluşturacağını düşünüyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karataşlı Kadınlara Pilates Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement