Kars'ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nde Nefesler Tutuldu - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nde Nefesler Tutuldu

Kars\'ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvası\'nde Nefesler Tutuldu

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, TFF İl Temsilciliği ile Amatör Sporlar Konfederasyonu (ASKF)’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ renkli görüntüler sahne oluyor.

15.06.2015 11:10

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, TFF İl Temsilciliği ile Amatör Sporlar Konfederasyonu (ASKF)'nin ortaklaşa düzenlediği 'Kurumlar Arası Futbol Turnuvası' renkli görüntüler sahne oluyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 22 takımın katıldığı 'Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda bugün Sentetik Saha ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda 6 maç oynanacak. Kurumların yoğun ilgi gösterdiği turnuva 3 puanlı lig usulüne göre oynanıyor.

ASKF Başkanı Burhan Taş, Kurumlar arası futbol turnuvasının bir birinden güzel karşılaşmalara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Taş, " Kars'ta sporu sevdirmek ve kurumlar arasında diyalog ve dostluğu pekiştirmek adına turnuva düzenledik. Burada kimin kazandığı önemli değil. Önemli olan dostluğun ve sporun kazanmasıdır. Şu ana kadar oynan karşılaşmalardan büyük keyif aldık. Bu yıl ikincisin düzenlediğimiz turnuva yoğun ilgi görüyor. Geçmişte Kars'a kaymakamlık kupası, Valilik kupası adı altında turnuvalar düzenleniyordu. Artık bu tür spor turnuvaları düzenlenmiyor. Biz buna öncülük ettik. İnşallah bundan sonra bu tür etkinlikler daha kapsamlı bir şekilde yapılır" dedi.

Adeta kıran kıran geçen ve izleyenleri heyecanlandıran 'Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda bugün Belediye-Bayındırlık, Tarım İl Müdürlüğü-Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Adliye-Kafkas Üniversitesi, Karayolları-Gençlik Spor, Kapalı Cezaevi-Diş Hastanesi ve Müftülük Gazeteciler Cemiyeti karşılaşmaları oynanacak. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nde Nefesler Tutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement